Translate

16 de agosto de 2011

CON LA POBREZA NO SE JUEGA

PERQUE AMB LA POBRESA NO S'HI JUGA


Dia : Dijous 18 d’Agost de 2011

Hora : des de les 18:00 fins a les 20:00

Lloc : Generalitat de Catalunya, Plaça Sant Jaume, Barcelona

...

Acció : Concentració sorollosa; Porteu tot el què pugueu per a fer soroll… Aquest cop ens sentiran.
__________________________​________________
La Generalitat de Catalunya , a través del departament d’Empresa i Ocupació, ha canviat sense avisar a ningú i sense cap criteri tècnic la manera de pagar les R.M.I. (Rendes Mínimes d’Inserció ). Ho han fet mitjançant xec bancari a “domicili”, i aquests han arribat molt més tard ; conseqüència d’això, molta gent en situació vulnerable que depèn d’aquests ajuts ha perdut el poc que tenia; a vegades, fins i tot han hagut de dormir al carrer.

Presumptament és una política per a evitar fraus…. Però tot apunta a una retallada encoberta, ja que si en 15 dies no es cobra el xec o be els beneficiaris no es presenten a una entrevista al departament d’Empresa i Ocupació, se’ls pot “tallar “aquesta ajuda, sense cap mena de criteri social. Els treballadors de l’àmbit social i gestors d‘RMIs veuen la seva professionalitat greument qüestionada…I la ciutadania, cada vegada, veiem com els drets mes elementals de la persona es veuen retallats.


EXIGIM L’ INGRÉS DE LES RMIs PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA EL DIA 1 DE CADA MÉS. EXIGIM SER INFORMATS DELS CANVIS A TEMPS. EXIGIM TRANSPARÈNCIA I EXPLICACIONS. AQUESTA CRISI NO LA PAGARAN ELS QUE MENYS TÉNEN.

Expliqueu-li vosaltres mateixos al conseller d’Empresa I Ocupació, l’Honorable F. Xavier Menagabinetconseller.emo@genca​t.cat

Uns ciutadans afectats

Uns professionals indignats

La Subcomissió d'Acció Social avançant ! ! !
Ver más:

Un grupo de indignados acampará en un poblado chabolista par evitar su derribo. 
Indignados.  Artur Mas se ríe de la pobreza.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar aquí tu comentario. Gracias por detenerte en este rincón...

link:your-blog-here.blogspot.com